ADANA / YUMURTALIK - Ganime Erzenci İlkokulu

AYDIN ÖZCAN - OKUL MÜDÜRÜ

1-1977 Balıkesir Manyas doğumludur.İlkokulu Kalebayır İlkokulunda,Ortaokulu Şevketiye Ortaokulunda okudum.1992 yılında Manyas Lisesinden mezun oldum.1994 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğt.Faklt.Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandım..2000 yılında Üniversiteden mezun oldum.2001 yılında Şanlıurfa/Viranşehir İlçesi Kınalıtepe Köyü İlkokuluna atandım.4 yıl Müdür yetkili öğretmen olarak çalıştıktan sonra 2005 yılında Viranşehir merkez Göl İlkokuluna atandım.Burada 2 yıl çalıştıktan sonra 2007 yılında  Kahraman maraş ili Pazarcık İlçesi Şahintepesi ilkokuluna atandım.Burada 3 yıl çalıştıktan sonra 2009 yılında Adana ili Yüreğir İlçesi Yenihacıali İlkokuluna atandım.Burada 2 yıl çalıştıktan sonra 2012 yılında Yumurtalık İlçesi Ganime Erzenci İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım.2015 yılından bu yana okul müdürlüğü yapmaktayım. Bir kız babası olup,halen görevimin başındayım.